Приватне акціонерне товариство "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР’ЄР"

     
 
Дата розміщення: 25.04.2019

Річний звіт за 2018 рік

Річна інформація емітента цінних паперів

I. Основні відомості про емітента

1. Повне найменування: ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР"

код за ЄДРПОУ 00373729, місцезнаходження: Україна, 77044, Івано-Франківська область, Рогатинський, с.Лопушня, -, міжміський код та телефон: 0343529998, 0343563518

2. Дата розкриття повного тексту річної інформації у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії

3. Адреса сторінки в мережі Інтернет, на якій розміщено регулярну річну інформацію lk.pat.ua

4. Найменування, код за ЄДРПОУ аудиторської фірми (П. І. Б. аудитора - фізичної особи - підприємця), якою проведений аудит фінансової звітності: Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю аудиторська фiрма «Iвано-Франкiвськ-аудит», 22196268

5. Інформація про загальні збори:

У звітному періоді відбулися чергові та позачергові загальні збори

Дата зборів 29.01.2018.
Вид загальних зборів: чергові
Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах та результати розгляду питань:
1. Обрання лiчильної комiсiї Зборiв Товариства.
Рiшення: Обрати Лiчильну комiсiю у складi: Голова лiчильної комiсiї – Кушнарьов С.О.; Члени лiчильної комiсiї – Косьмiй Г.I., Дзiвiдзiнська Н.Ю.
2. Визначення порядку та способу засвiдчення бюлетенiв для голосування.
Рiшення: Затвердити порядок та спосiб засвiдчення бюлетенiв для голосування, який визначений рiшенням Наглядової ради.
3. Обрання Голови та секретаря Зборiв Товариства.
Рiшення: Обрати Головою Зборiв Височанського Василя Iвановича, секретарем Зборiв Демидюка Юрiя Мироновича
4. Звiт Директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2017 рiк.
Рiшення: Затвердити звiт Директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2017 рiк.
5. Звiт Наглядової ради Товариства за 2017 рiк.
Рiшення: Затвердити звiт Наглядової ради Товариства за 2017рiк.
6. Звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї Товариства за 2017 рiк.
Рiшення: Затвердити звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї Товариства за 2017рiк.
7. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства, розподiл прибуткiв (збиткiв ) за 2017 рiк.
Рiшення: Рiчний звiт та баланс Товариства затвердити. Збитки, отриманi Товариством за пiдсумками роботи в 2017 роцi, покривати за рахунок прибутку майбутнiх перiодiв.
8. Припинення Товариства шляхом перетворення в товариство з додатковою вiдповiдальнiстю.
Рiшення: Припинити ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" шляхом перетворення в ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" за мiсцезнаходженням: 77044, Iвано-Франкiвська обл., Рогатинський район, с.Лопушня.
9. Обрання комiсiї з припинення Товариства.
Рiшення: Обрати комiсiю з припинення Товариства у наступному складi:
- Голова комiсiї з припинення – Демидюк Юрiй Миронович, iдентифiкацiйний номер: 2685406796;
- Член комiсiї з припинення – Яремчук Iван Михайлович, iдентифiкацiйний номер: 2455316719;
- Член комiсiї з припинення – Легета Романiя Романiвна, iдентифiкацiйний номер: 3272204703.
Надати комiсiї з припинення Товариства повноваження передбаченi чинним законодавством України та Статутом Товариства на здiйснення всiх необхiдних заходiв щодо забезпечення припинення Товариства шляхом перетворення в товариство з додатковою вiдповiдальнiстю.
Головi комiсiї з припинення надати повноваження без довiреностi дiяти вiд iменi Товариства, у тому числi представляти Товариство у всiх органах, пiдприємствах, установах, вчиняти iншi дiї щодо керiвництва Товариством у перiод проведення процедури щодо припинення ПАТ шляхом перетворення в товариство з додатковою вiдповiдальнiстю.
10. Затвердження порядку та умов здiйснення перетворення.
Рiшення: Затвердити наступний порядок та умови перетворення Товариства, а саме:
1. Протягом трьох робочих днiв з дня прийняття рiшення про припинення, комiсiя з припинення або уповноважена нею особа подає державному реєстратору визначенi законодавством документи для внесення запису до ЄДР про прийняте Зборами рiшення щодо припинення Товариства у зв’язку з реорганiзацiєю шляхом перетворення в товариство з додатковою вiдповiдальнiстю та оприлюднення вiдповiдних вiдомостей у порядку, встановленому чинним законодавством України.
2. Протягом десяти робочих днiв пiсля прийняття рiшення про припинення, комiсiя з припинення або уповноважена нею особа подає до Нацiональної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку документи для зупинення обiгу акцiй ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
3. Комiсiя з припинення проводить iнвентаризацiю активiв та пасивiв Товариства.
4. Протягом 30 (тридцяти) днiв з дати прийняття рiшення про припинення комiсiя з припинення письмово повiдомляє про це кредиторiв ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" та публiкує про це повiдомлення в офiцiйному друкованому органi. Кредитор, вимоги якого до Товариства, дiяльнiсть якого припиняється внаслiдок перетворення, не забезпеченi договорами застави чи поруки, протягом 20 днiв пiсля надiслання йому повiдомлення про припинення Товариства може звернутися з письмовою вимогою про здiйснення на вибiр Товариства однiєї з таких дiй: забезпечення виконання зобов'язань шляхом укладення договорiв застави чи поруки, дострокового припинення або виконання зобов'язань перед кредитором та вiдшкодування збиткiв, якщо iнше не передбачено правочином мiж Товариством та кредитором. Вiдповiдно до ст. 105 Цивiльного кодексу України, вимоги кредиторiв задовольняються протягом двох мiсяцiв з дня оприлюднення повiдомлення про рiшення щодо припинення ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
5. Пiсля закiнчення строку для пред’явлення вимог кредиторiв комiсiя з припинення складає передавальний акт, який має мiстити положення про правонаступництво щодо всiх зобов’язань ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" стосовно всiх його кредиторiв та боржникiв, включаючи зобов’язання, якi оспорюються сторонами.
6. Не ранiше нiж через два мiсяцi пiсля оприлюднення повiдомлення про прийняте рiшення щодо припинення Товариства шляхом перетворення, комiсiя з припинення проводить загальнi збори акцiонерiв, на яких затверджується передавальний акт, згiдно з яким вiдбувається передача всього майна, прав та обов’язкiв до правонаступника ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" та проводить установчi збори товариства – правонаступника.
7. У визначенi законодавством та цим рiшенням порядку i строки комiсiя з припинення здiйснює обмiн акцiй на частки у статутному капiталi ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", що створюється у результатi перетворення.
8. Протягом десяти робочих днiв з дати затвердження передавального акту комiсiя з припинення подає до Нацiональної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку визначенi законодавством документи для скасування реєстрацiї випуску акцiй та анулювання свiдоцтва про реєстрацiю випуску акцiй.
9. Пiсля отримання Розпорядження Нацiональної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку про скасування реєстрацiї випуску акцiй уповноважена Зборами особа подає державному реєстратору документи для внесення запису до ЄДР про припинення Товариства.
10. Перетворення Товариства вважається завершеним з дати внесення до Єдиного державного реєстру запису про припинення ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" та про реєстрацiю ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".

11. Затвердження порядку та умов обмiну акцiй Товариства на частки в статутному капiталi товариства-правонаступника.
Рiшення: Затвердити наступний порядок та умови обмiну акцiй ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" на частки в статутному капiталi ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР":
1. Акцiї Товариства, що перетворюється, конвертуються в частки Товариства-правонаступника з коефiцiєнтом конвертацiї 1:1 та розподiляється серед його учасникiв. Розподiл часток створюваного ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", правонаступника ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", вiдбувається зi збереженням спiввiдношення кiлькостi акцiй, що було мiж акцiонерами у статутному капiталi ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", що перетворюється. Одна акцiя ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" номiнальною вартiстю 0,25 грн. (двадцять п’ять копiйок) дорiвнює розмiру однiєї частки вартiстю 0,25 грн. (двадцять п’ять копiйок) ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР". Розмiр частки учасника у статутному капiталi ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" дорiвнює розмiру загальної номiнальної вартостi акцiй, належних йому у статутному капiталi ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" до перетворення.
2. Кожен акцiонер ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", що перетворюється, має право отримати частку у статутному капiталi правонаступника - ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", що створюється шляхом перетворення.
12. Затвердження плану перетворення Товариства.
Рiшення: Затвердити план перетворення ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" в ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР":
1. Повне найменування Товариства, що перетворюється: ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР". Мiсцезнаходження: 77044, Iвано-Франкiвська обл., Рогатинський район, с.Лопушня. Iдентифiкацiйний код юридичної особи: 00373729. Розмiр статутного капiталу: 643500,00 грн.
Товариство, що створюється пiд час припинення шляхом перетворення: Повне найменування Товариства: ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР". Мiсцезнаходження: 77044, Iвано-Франкiвська обл., Рогатинський район, с.Лопушня. Iдентифiкацiйний код юридичної особи: 00373729. Розмiр статутного капiталу: 643500,00 грн.
2. Порядок i коефiцiєнт конвертацiї акцiй та iнших цiнних паперiв, а також суми можливих грошових виплат акцiонерам: Акцiї Товариства, що перетворюється, конвертуються в частки Товариства-правонаступника з коефiцiєнтом конвертацiї 1:1 та розподiляється серед його учасникiв. Кожен акцiонер ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", що перетворюється, має право отримати частку у статутному капiталi правонаступника, що створюється шляхом перетворення Товариства в товариство з додатковою вiдповiдальнiстю. Розподiл часток створюваного ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", правонаступника ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", вiдбувається зi збереженням спiввiдношення кiлькостi акцiй, що було мiж акцiонерами у статутному капiталi ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", що перетворюється. Одна акцiя ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" номiнальною вартiстю 0,25 грн. (двадцять п’ять копiйок) дорiвнює розмiру однiєї частки вартiстю 0,25 грн. (двадцять п’ять копiйок) ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР". Розмiр частки учасника у статутному капiталi ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР", дорiвнює розмiру загальної номiнальної вартостi акцiй, належних йому у статутному капiталi ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" до перетворення. Суми можливих грошових виплат акцiонерам не передбаченi.
3. Вiдомостi про права, якi надаватимуться товариством-правонаступником власникам iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв Товариства дiяльнiсть якого припиняється внаслiдок перетворення. Iнших цiнних паперiв, крiм акцiй Товариство не випускало.
4. Iнформацiя щодо запропонованих осiб, якi стануть посадовими особами товариства у пiдприємницькому товариствi-правонаступнику пiсля завершення перетворення, та запропонованi до виплати таким особам виногороди чи компенсацiї: Директор ТДВ "Лопушнянський кар'єр" Демидюк Юрiй Миронович. Виплата винагороди чи компенсацiї зазначенiй особi не передбачена.
13. Затвердження умов оцiнки та викупу акцiй у акцiонерiв, якi голосували проти рiшення Зборiв Товариства про перетворення.
Рiшення: Затвердити порядок викупу акцiй у акцiонерiв Товариства, якi проголосували проти прийняття рiшення про припинення Товариства шляхом перетворення в товариство з додатковою вiдповiдальнiстю:
1. У строк з 30.01.2018р. по 28.02.2018р. включно акцiонери, якi мають намiр реалiзувати своє право на обов’язковий викуп Товариством належних їм акцiй, повиннi надати Товариству письмову вимогу про викуп акцiй. Вимоги акцiонерiв про викуп акцiй надаються в робочi днi з 09.00 по 16.00 години в кабiнетi директора (другий поверх) за адресою: 77044, Iвано-Франкiвська обл., Рогатинський район, с.Лопушня. Направлення письмових вимог про викуп акцiй засобами поштового зв’язку не передбачено. По закiнченню вищевказаного строку прийняття письмових вимог про викуп акцiй у акцiонерiв не здiйснюється. Вимога про викуп акцiй повинна мiстити в собi наступнi обов’язковi данi: прiзвище, iм’я та по-батьковi (для фiзичних осiб) або мiсцезнаходження (для юридичних осiб); мiсце проживання (для фiзичних осiб) або мiсцезнаходження (для юридичних осiб); кiлькiсть, тип та/або клас акцiй, обов’язкового викупу яких вимагає акцiонер; банкiвськi реквiзити, згiдно яких повинно бути здiйснено перерахування грошових коштiв за акцiї (номер поточного, особового або карткового рахунку, повне найменування банкiвської установи, МФО); контактний телефон акцiонера. До вимоги про викуп обов’язково додаються: виписка з рахунку в цiнних паперах з вказаною кiлькiстю належних акцiонеру акцiй; копiя паспорта; копiя довiдки про присвоєння iдентифiкацiйного номера (для фiзичних осiб), копiя свiдоцтва про державну реєстрацiю, статуту та документу, який пiдтверджує повноваження особи, що пiдписала вимогу про викуп (для юридичних осiб). Вимога акцiонера про викуп належних йому акцiй повинна бути пiдписана акцiонером або його уповноваженою особою (iз наданням завiрених у встановленому законодавством порядку документiв, за якими такi повноваження передаються уповноваженiй особi). В разi подання вимоги акцiонером-фiзичною особою особисто повинен бути пред’явлений паспорт.
2. Викуп акцiй здiйснюється на пiдставi укладення в письмовiй формi договору купiвлi-продажу акцiй за цiною в розмiрi 0,78 грн за одну акцiю, що визначена вiдповiдно до проведеної незалежної оцiнки. Грошовi кошти, якi пiдлягають оплатi Товариством на користь акцiонера за викупленi акцiї, перераховуються згiдно банкiвських реквiзитiв, наданих акцiонером, протягом десяти днiв пiсля отримання Товариством вiдповiдної вимоги та пiдписання договору купiвлi-продажу акцiй. Розрахунки за акцiї в готiвковiй формi не допускаються.
14. Затвердження порядку та строкiв пред’явлення вимог кредиторiв.
Рiшення: Все майно, всi майновi права, грошовi кошти, зобов’язання та iншi права та обов’язки ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" переходять до його правонаступника ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР". Претензiї кредиторiв приймаються протягом двох мiсяцiв з моменту оприлюднення повiдомлення про рiшення щодо припинення ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" шляхом перетворення.
Протягом 30 (тридцяти) днiв з дати прийняття рiшення про припинення комiсiя з припинення письмово повiдомляє про це кредиторiв ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" та публiкує про це повiдомлення в офiцiйному друкованому органi. Кредитор, вимоги якого до Товариства, дiяльнiсть якого припиняється внаслiдок перетворення, не забезпеченi договорами застави чи поруки, протягом 20 днiв пiсля надiслання йому повiдомлення про припинення Товариства може звернутися з письмовою вимогою про здiйснення на вибiр Товариства однiєї з таких дiй: забезпечення виконання зобов'язань шляхом укладення договорiв застави чи поруки, дострокового припинення або виконання зобов'язань перед кредитором та вiдшкодування збиткiв, якщо iнше не передбачено правочином мiж Товариством та кредитором. Вiдповiдно до ст. 105 Цивiльного кодексу України, вимоги кредиторiв задовольняються протягом двох мiсяцiв з дня оприлюднення повiдомлення про рiшення щодо припинення ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
Осiб, що подавали пропозицiї до порядку денного немає. .

Дата зборів 26.04.2018.
Вид загальних зборів: позачергові
Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах та результати розгляду питань:
1. Обрання лiчильної комiсiї Зборiв Товариства.
Рiшення: Обрати Лiчильну комiсiю у складi: Нестер Iрена Василiвна, Романишин Оксана Василiвна та Смут Василь Володимирович.
2. Обрання Голови та секретаря Зборiв Товариства.
Рiшення: Обрати Головою Зборiв Височанського Василя Iвановича, секретарем Зборiв Демидюка Юрiя Мироновича.
3. Затвердження порядку проведення Зборiв Товариства.
Рiшення: Голосування з питань порядку денного Зборiв Товариства проводити з використанням бюлетенiв для голосування за принципом: одна голосуюча акцiя – один голос.
4. Затвердження звiту комiсiї з припинення Товариства.
Рiшення: Затвердити звiт комiсiї з припинення ПАТ "Лопушнянський кар'єр".
5. Затвердження передавального акту.
Рiшення: Затвердити Передавальний акт, складений комiсiєю з припинення станом на 26.04.2018р.
6. Затвердження Статуту ТДВ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
Рiшення: Затвердити Статут ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
7. Визначення уповноваженої особи на пiдписання Статуту ТДВ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
Рiшення: Визначити громадян України Височанського Володимира Васильовича та Яремчука Iвана Михайловича уповноваженими на пiдписання Статуту ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
8. Визначення уповноваженої особи, якiй надаються повноваження на вчинення всiх необхiдних дiй для проведення державної реєстрацiї ТДВ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
Рiшення: Визначити громадянина України Демидюка Юрiя Мироновича уповноваженим на вчинення всiх необхiдних дiй для проведення державної реєстрацiї ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
9. Обрання органiв управлiння ТДВ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
Рiшення: Обрати на посаду Директора ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" Демидюка Юрiя Мироновича (IПН: 2685406796).
.

Дата зборів 29.08.2018.
Вид загальних зборів: позачергові
Позачерговi загальнi збори акцiонерiв скликалися Наглядовою радою на пiдставi ч.5 статтi 47 Закону України "Про акцiонернi товариства".
Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах та результати розгляду питань:
1. Обрання лiчильної комiсiї Зборiв Товариства.
Рiшення: Обрати Лiчильну комiсiю у складi: Смут Василь Володимирович, Легета Романiя Романiвна, Пелих Леонтiй Володимирович.
2. Обрання Голови та секретаря Зборiв Товариства.
Рiшення: Обрати Головою Зборiв Яремчука Iвана Михайловича, секретарем Зборiв Демидюка Юрiя Мироновича.
3. Затвердження порядку проведення Зборiв Товариства.
Рiшення: Голосування з питань порядку денного Зборiв Товариства проводити з використанням бюлетенiв для голосування за принципом: одна голосуюча акцiя – один голос.
4. Прийняття рiшення щодо скасування рiшення про припинення ПАТ "Лопушнянський кар'єр" шляхом перетворення.
Рiшення: Затвердити рiшення щодо скасування рiшення про припинення ПАТ "Лопушнянський кар'єр" шляхом перетворення. Здiйснити дiї щодо вiдновлення обiгу акцiй.
5. Визначення уповноваженої особи, якiй надаються повноваження на вчинення всiх необхiдних дiй для державної реєстрацiї рiшення щодо скасування рiшення про припинення ПАТ "Лопушнянський кар'єр" шляхом перетворення в ТДВ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
Рiшення: Визначити громадянина України Демидюка Юрiя Мироновича (IПК: 2685406796) уповноваженим на вчинення всiх необхiдних дiй для державної реєстрацiї рiшення щодо скасування рiшення про припинення ПАТ "Лопушнянський кар'єр" шляхом перетворення в ТДВ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
6. Обрання виконавчого органу ПАТ "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР".
Рiшення: Обрати на посаду Директора ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР" Демидюка Юрiя Мироновича (IПН: 2685406796).
7. Про надання попередньої згоди на вчинення значних правочинiв.
Рiшення не прийняте: Попередньо схвалити значнi правочини, якi будуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття даного рiшення, та надати право директору вчиняти значнi правочини продажу майна Товариства граничною сукупною вартiстю до 2 000 000 тис.грн. згiдно висновку оцiнки майна.
8. Про надання згоди на вчинення правочинiв iз заiнтересованiстю.
Рiшення не прийняте: Надати згоду на вчинення правочинiв iз заiнтересованiстю.
Осiб, що подавали пропозицiї до порядку денного немає.
.

Дата зборів 28.12.2018.
Вид загальних зборів: позачергові
На вимогу акцiонерiв, якi володiють бiльше 10% статутного капiталу ПАТ “Лопушнянський кар’єр” та на пiдставi частини 2 статтi 47 Закону України "Про акцiонернi товариства" Наглядова рада прийняла рiшення про скликання позачергових зборiв акцiонерiв.
Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах та результати розгляду питань:
1. Обрання лiчильної комiсiї Зборiв Товариства.
Рiшення: Обрати Лiчильну комiсiю у складi: Смут Василь Володимирович, Легета Романiя Романiвна, Пелих Леонтiй Володимирович.
2. Обрання Голови та секретаря Зборiв Товариства.
Рiшення: Обрати Головою Зборiв Яремчука Iвана Михайловича, секретарем Зборiв Демидюка Юрiя Мироновича.
3. Затвердження порядку проведення Зборiв Товариства.
Рiшення: Голосування з питань порядку денного Зборiв Товариства проводити з використанням бюлетенiв для голосування за принципом: одна голосуюча акцiя – один голос.
4.Прийняття рiшення про змiну типу Товариства.
Рiшення: Прийняти рiшення про змiну типу ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР” з публiчного на приватне та визначити його тип як приватне акцiонерне товариство з дати державної реєстрацiї статуту Товариства у новiй редакцiї.
5.Прийняття рiшення про змiну найменування Товариства.
Рiшення: Змiнити найменування Товариства з ПУБЛIЧНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР” на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР”.
Визначити повне найменування Товариства: ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО “ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР”. Визначити скорочене найменування Товариства: ПрАТ “ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР'ЄР”. Доручити Директору Товариства вжити всi необхiднi заходи для внесення змiн, пов’язаних зi змiною найменування Товариства, до вiдповiдних документiв Товариства.
6.Внесення змiн до статуту Товариства та затвердження нової редакцiї статуту Товариства. Визначення уповноважених осiб Товариства, яким надаються повноваження на пiдписання нової редакцiї статуту Товариства та проведення дiй щодо забезпечення її державної реєстрацiї.
Рiшення: Внести змiни та доповнення до статуту Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї та затвердити нову редакцiю статуту Товариства. Уповноваженими особами Товариства, яким надаються повноваження на пiдписання нової редакцiї статуту Товариства, визначити голову та секретаря позачергових загальних зборiв акцiонерiв Товариства. Уповноваженою особою Товариства, якiй надаються повноваження на проведення дiй щодо забезпечення державної реєстрацiї нової редакцiї статуту Товариства вiдповiдно до вимог законодавства, визначити Директора Товариства.
7. Припинення повноважень членiв Наглядової ради Товариства.
Рiшення: Припинити повноваження членiв Наглядової ради.
8. Обрання членiв Наглядової ради Товариства.
Рiшення: Обрано членiв Наглядової ради Товариства: Яремчук I.М., Смут В.В., Височанський В.В.
9.Затвердження умов договорiв, що укладатимуться з членами наглядової ради Товариства, обрання особи, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами наглядової ради Товариства.
Рiшення: Затвердити умови договору з членами наглядової ради Товариства. Обрати Директора Товариства особою, яка уповноважується на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з членами наглядової ради Товариства у редакцiї, що затверджена позачерговими загальними зборами акцiонерiв Товариства.
Осiб, що подавали пропозицiї до порядку денного немає. .

Інші загальні збори протягом звітного періоду не скликалися.

6. Інформація про виплату дивідендів та інших доходів за цінними паперами у звітному році

За результатами звітного та попереднього року рішення про виплату дивідендів не приймалося