Приватне акціонерне товариство "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР’ЄР"

     
 
Дата розміщення: 24.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 27.04.2016
Кворум зборів** 60.62
Опис Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах та результати розгляду питань:
1. Обрання лiчильної комiсiї, робочих органiв та затвердження регламенту роботи загальних зборiв акцiонерiв.- Обрано лiчильну комiсiю, голову та секретаря зборiв. Затверджено регламент роботи зборiв.
2. Звiт Директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за звiтний перiод. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту. - Звiт про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2015р. затвердили.
3. Звiт Наглядової Ради про роботу за звiтний перiод. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту. -Звiт Наглядової ради за 2015р. затвердили.
4. Звiт Ревiзiйної комiсiї про роботу. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту. Затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї щодо рiчного звiту та балансу за звiтний перiод. - Звiт та висновки ревiзiйної комiсiї про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2015р. затвердили.
5. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за звiтний перiодта порядок розподiлу прибутку чи покриття збиткiв Товариства. - Рiчний звiт та баланс Товариства за 2015 рiк затвердили. Збитки, отриманi Товариством за пiдсумками роботи в 2015 роцi, вирiшено покрити за рахунок прибутку майбутнiх перiодiв.
6. Про попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися Товариством протягом року з дня прийняття рiшення. - Попередньо схвалили значнi правочини, якi можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття даного рiшення, характер яких пов’язаний з фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства, сума яких перевищить 25% вартостi активiв Товариства, в тому числi вiдчуження майна Товариства, отримання та погашення Товариством кредитiв, позик, надання майна Товариства в заставу.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.