Приватне акціонерне товариство "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР’ЄР"

     
 
Дата розміщення: 28.04.2015

Річний звіт за 2014 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 24.04.2014
Кворум зборів** 70.89
Опис Перелiк питань, що розглядалися на загальних зборах та результати розгляду питань:
1. Обрання лiчильної комiсiї, робочих органiв та затвердження регламенту роботи загальних зборiв акцiонерiв. Обрано даних членiв.
2. Звiт Директора про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за звiтний перiод. Прийняттярiшення за наслiдками розгляду звiту. Звiт про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2013р. затвердили.
3. Звiт Наглядової Ради про роботу за звiтний перiод. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту. Звiт Наглядової ради за 2013р. затвердили.
4. Звiт Ревiзiйної комiсiї про роботу. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту. Затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї щодо рiчного звiту та балансу зазвiтний перiод. Звiт та висновки ревiзiйної комiсiї про результати фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2013р. затвердили.
5. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за звiтний перiодта порядок розподiлу прибутку чи покриття збиткiв Товариства. Рiчний звiт та баланс Товариства за 2013 рiк затвердили. Збитки, отриманi Товариством за пiдсумками роботи в 2013 роцi, вирiшено покрити за рахунок прибутку майбутнiх перiодiв.
6. Про вiдкликання керiвних та контролюючих органiв Товариства. Вiдкликано всi органи управлiння Товариства та припинено повноваження Голови та членiв Наглядової ради.
7. Обрання голови та членiв Наглядової ради. Обрано голвову та членiв Наглядової ради.
8. Обрання директора Товариства. Обрано директора Товариства.
9. Обрання Ревiзiйної комiсiї. Обрано Ревiзiйну комiсiю.
10. Затвердження умов контракту з головою Наглядової ради, визначення особи, уповноваженої вiд iменi Товариства, на пiдписання контракту. Затверджено умови контракту з головою Наглядової ради та надано повноваження новообраному директору вiд iменi Товариства пiдписати контракт з Головою Наглядової ради.
11. Про попереднє схвалення значних правочинiв, якi можуть вчинятися Товариством протягом року з дня прийняття рiшення. Попередньо схвалили значнi правочини, якi можуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття даного рiшення, характер яких пов’язаний з фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства, сума яких перевищить 25% вартостi активiв Товариства, в тому числi вiдчуження майна Товариства, отримання та погашення Товариством кредитiв, позик, надання майна Товариства в заставу.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.