Приватне акціонерне товариство "ЛОПУШНЯНСЬКИЙ КАР’ЄР"

     
 
Дата розміщення: 24.04.2019

Особлива інформація на 23.04.2019

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, ім’я, по батькові або повне найменування юридичної особи

Ідентифікаційний код юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

23.04.2019ОбраноГолова Ревізійної комісіїСмут Василь Володимировичд/н0
Зміст інформації:
Черговими загальними зборами акцiонерiв Приватного акцiонерного товариства "Лопушнянський кар'єр" вiд 23.04.2019 року обрано: Член Ревізійної комісії: Смут Василь Володимирович. Термiн обрання 3 роки. Посади, якi обiймав протягом 5 рокiв: головний бухгалтер СУПП "Iванка". Часткою в статутному капiталi не володіє. Посадова особа непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Питання про обрання членiв Ревізійної комісії було включене у порядок денний загальних зборiв акцiонерiв. Відповідно до Протоколу засідання Ревізійної комісії від 23.04.2019 року Смут Василь Володимирович обраний Головою Ревізійної комісії.
23.04.2019ОбраноЧлен Ревізійної комісіїЯремчук Ярослав Михайлович д/н0
Зміст інформації:
Черговими загальними зборами акцiонерiв Приватного акцiонерного товариства "Лопушнянський кар'єр" вiд 23.04.2019 року обрано: Член Ревізійної комісії: Яремчук Ярослав Михайлович. Термiн обрання 3 роки. Посади, якi обiймав протягом 5 рокiв: начальник виробництва ПрАТ "Лопушнянський кар'єр". Часткою в статутному капiталi не володіє. Посадова особа непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Питання про обрання членiв Ревізійної комісії було включене у порядок денний загальних зборiв акцiонерiв.
23.04.2019ОбраноЧлен Ревізійної комісіїПелих Леонтій Володимировичд/н0
Зміст інформації:
Черговими загальними зборами акцiонерiв Приватного акцiонерного товариства "Лопушнянський кар'єр" вiд 23.04.2019 року обрано: Член Ревізійної комісії: Пелих Леонтій Володимирович. Термiн обрання 3 роки. Посади, якi обiймав протягом 5 рокiв: безробітний. Часткою в статутному капiталi не володіє. Посадова особа непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Питання про обрання членiв Ревізійної комісії було включене у порядок денний загальних зборiв акцiонерiв.

* Окремо зазначаються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.